Ovo je MONSTRUM koji je pretukao trudnicu i ubio bebu u stomaku...

Ovo je MONSTRUM koji je pretukao trudnicu i ubio bebu u stomaku u blizini Požarevca

Policija je nasilnika uhapsila dok je bio na slavi kod komšija, gde je gostima pijan pričao da mu je beba umrla na porođaju

Nenad B. (42) iz Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Tanju M. (38) u devetom mesecu trudnoće. Od teških udaraca, nažalost, beba je preminula.

KakoBlic  saznaje, sve se desilo u subotu uveče u kući u kojoj su živeli Tanja i Nenad u selu Beranje nedaleko od Požarevca. Nevenčani supružnici su se posvađali, a posle žustre rasprave, Nenad je krvnički šutnuo u stomak nesrećnu ženu u poodmakloj trudnoći.

– Posvađali su se, a on je udario. Šutnuo ju je u stomak, ona se srušila od bola, ali on nije stao. Nastavio je da je udara i da je šutira u stomak, krvnički. Nije se obazirao na sopstveno dete koje je ubijao – priča izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Tukao je ženu, udarao je po telu sve dok se nije srušila od udaraca. Međutim, stravično pretučena žena kojoj je od siline udaraca naprsla i materica, tek sutradan, 6. maja, javila se u bolnicu kada bol više nije mogla da izdrži.

– Ona je posle batina, tako isprebijana ostala tokom čitave noći u kući, ne pozivajući pomoć ni od koga – navodi izvor „Blica“.

Nakon pregleda urađen je carski rez po hitnom postupku kako bi se spasla beba. Bilo je prekasno, maleno dete, devojčica premunula je, a materica nesrećne žene potpuno je naprsla. Nakon šoka koji ih je zadesio bolničari su odmah pozvali policiju i prijavili slučaj. Nenad B. ubrzo je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje kod tužioca.

Policija je nasilnika uhapsila dok je bio na slavi kod komšija, gde je gostima pijan pričao da mu je beba umrla na porođaju.

– On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina – kaže jedan komšija.

Kako saznaje Blic, Nenad i Tanja od nedavno su počeli da žive zajedno. Prijava za nasilje u porodici nije bilo do sada, a monstrum koji je ubio svoju nerođenu bebu nije imao oružje.

KOMENTARIŠI