Ovo su predlozi za mini odmor za predstojeći praznik

Ovo su predlozi za mini odmor za predstojeći praznik

Umesto da se nekoliko sati provede u čekanju na granici, uskršnji kratak odmor možete da provedete porodično ili sa najdražim osobama u nekoj od domaćih turističkih destinacija

Krstarenje do Đerdapa iz Kladova. Takmičenje u tucanju jajima u Vrnjačkoj Banji, Drina, Palić…

Umesto da se nekoliko sati provede u čekanju na granici, uskršnji kratak odmor možete da provedete porodično ili sa najdražim osobama u nekoj od domaćih turističkih destinacija.

Najzanimljivija klisura u Evropi može da se vidi samo iz Kladova, a luksuzni hotel “Akvastar” za svoje goste organizuje krstarenje do Đerdapa. Odmor u hotelu “Akvastar Denjub” 4* od četiri dana (polupansion sa švedskim stolom lokalnih proizvođača, bežični internet i velnes centar) košta 129 evra. Hotel ima bazen i spa-centar, a u cenu je uključen i izlet – krstarenje Đerdapskom klisurom i nezaobilazna Golubačka tvrđava kao kruna ovog mini putovanja.

foto: bojanaleksic.com

U Jagodini još nije otvoren akva-park, ali za 65 evra može da se provede nezaboravan vikend u hotelu “Hil”. Pored dva polupansiona u cenu su uključene ulaznice za zoološki vrt i Muzej voštanih figura, korišćenje velnesa, parking, piće dobrodošlice i piće za srećan put.

I Drina je reka od čije lepote zastaje dah, a polupansion u čuvenoj “Sunčanoj reci” košta 2.800 dinara. Pun pansion se više isplati, jer košta 3.500 dinara. U okviru “Sunčane reke” nalazi se hram Sretenja Gospodnjeg, pa će gosti moći da prisustvuju vaskršnjoj liturgiji.

Vaskrs na Paliću je posebna priča, jer se u parku bujnog zelenila organizuje spektakularna potraga za uskršnjim jajima. Za decu se svake godine organizuju koncerti, predstave i daju lepe nagrade. Noćenje sa doručkom u raskošnom hotelu “Prezident” na Paliću košta 6.900 dinara.

Produženi vikend na našoj najlepšoj planini Kopaoniku u vili “Mujen” košta 99 evra. Na najpopularnijoj planini – Zlatiboru, noćenje može da se nađe već od 1.400 dinara u “Konačištu” Turističke organizacije Zlatibor, koje se nalazi u samom centru. U vili “Barović i spa” u naselju Palisad noćenje košta 55 evra u apartmanu za četiri osobe.

Vrnjačka Banja je savršena za odmor sa decom, a u ekskluzivnom hotelu “Solaris” (32.080 dinara, polupansion) obezbeđena je animacija za decu, kao i uskršnja izložba jaja i takmičenje u tucanju jajima (dok roditelji borave u velnes centru).

I u Sokobanji, u vili “Aleksandra 2”, noćenje košta od 1.200 dinara po osobi. Vila se nalazi u centru, a u ovoj lepoj banji za uskršnje praznike sva izletišta će biti uređena, a radiće i svi unutrašnji bazeni.

Svi koji se zateknu u blizini Ribarske banje u ovom lečilištu treba da provedu dan u velnes centru. Ulaz za bazen uz lekovitu vodu je 600 dinara. Međutim, oni kojima je potreban pravi odmor mogu da se upute ka Prolom Banji gde u hotelu “Radan” za 27.000 dinara dobijaju šest punih pansiona i svakodnevno korišćenje novog velnes centra.

U Banji Koviljači pun pansion košta 4.500 dinara (uključuje i saunu, bazen i fitnes). Međutim, mnogi se odlučuju za paket “sve uključeno” koji košta 46.200 dinara za dve osobe – dobija se neorganičeno piće, hrana i sve usluge.

KOMENTARIŠI