OVO VAM SE NEĆE SVIDETI: SBB paketi poskupljuju od 1. januara!

OVO VAM SE NEĆE SVIDETI: SBB paketi poskupljuju od 1. januara!

Svi korisnici imaju pravo da raskinu ugovor pre njegovog isteka, bez obaveze plaćanja troškova koji su u vezi s raskidom, ukoliko to učine u roku od 30 dana od dana obaveštenja, tačnije od kraja decembra

Usluge operatera SBB poskupeće od 1. januara. Kako je u subotu (1. decembra 2018. godine) objavljeno na sajtu operatera, od januara 2019. godine biće povećane cene paketa koji nisu više u komercijalnoj ponudi.

Najniže poskupljenje očekuje korisnike Promo Tel paketa – 40 dinara mesečno, dok će najviše porasti cena za korisnike Trio Gold Extra paketa – 150 dinara mesečno. To znači da će najskuplji paket, umesto 4.389 dinara, korisnike koštati 4.539 dinara mesečno.

Od 1. januara će biti izvršena i migracija pojedinih paketa, uz povećanje brzine interneta. Tako će, na primer, Trio Mix paket postati Trio Silver, uz povećanje brzine interneta za 50 Mbps i povećanje cene usluga za 150 dinara mesečno.

Svi korisnici imaju pravo da raskinu ugovor pre njegovog isteka, bez obaveze plaćanja troškova koji su u vezi s raskidom, ukoliko to učine u roku od 30 dana od dana obaveštenja, tačnije od kraja decembra.

Nov cenovnik pogledajte na sajtu SBB-a OVDE.

KOMENTARIŠI