JKP “Parking servis” Požarevac danas obeležava 17 godina od osnivanja preduzeća. Kao I svake godine na ovaj dan korisnike javnih parkirališta obraduju nečim novim iz preduzeća.

– Prethodnih godina na ovaj dan imali smo otvaranje novih rekonstrusanih parkirališta, prošle godine parkiralište “Sunačani park”, prethodne godine parkiralište “Pijaca”, zatim Parking pass kartice I drugo. Ove godine smo za naše korisnike pripremili još jednu novu uslugu, a to je PREPAID parking kartica koja će od danas biti u prodaji na blagajnama svih posebnih parkirališta, kao I na šalterima u upravnoj zgradi preduzeća u ulici Voje Dulića 28, izjavila je direktorka Marija Papović.

Prepaid parking kartica omogućava vozačima da parkiraju svoja vozila na svim posebnim (zatvorenim) parkiralištima u gradu bez upotrebe gotovog novca I bez zadržavanja na ulazu I izlazu sa parkirališta. Korišćenje ove kartice podrazumeva uplatu određenog broja sati parkiranja unapred, uz odgovarajuće BONUS sate za uplatu 10 sati I više.

– Ova kartica je namenjena vozačima koji koriste javna parkirališta češće u toku dana u kraćim vremenskim intervalima, za razliku od Parking pass kartica od 24h, 3dana I 7dana koje su namenjene vozačima koji naša parkirališta koriste duži vremenski period u kontinuitetu, dodala je Papovićeva.

– Kako bismo stimulisali bezgotovinsko plaćanje usluge parkiranja upotrebom nove PREPAID parking kartice, za vozače smo spremili određene BONUSE u zavisnosti od uplaćenog broja sati, I to za uplatu:

  • 10 – 19 sati – 1 sat bonus
  • 20 – 29 sati – 3 sata bonus
  • 30 sati I više – 5 sati bonus

 Napomenula bih da se u promotivnom periodu do kraja 2023. godine PREPAID parking kartica neće naplaćivati, dobijaće se gratis uz kupovinu sati parkiranja, a već od sledeće godine kartica će se posebno naplaćivati, sve u cilju da stimulišemo korisnike da čuvaju kartice, obzirom da I preduzeće ima određene troškove za njihovu izradu. Takođe, apelujemo na naše korisnike da čuvaju kartice I iz razloga što JKP “Parking servis” Požarevac neće snositi odgovornost za gubitak kartice, zaključila je Papovićeva.

POVEZANE VESTI:

Poklon besplatno parkiranje u garaži “Takovska” u Požarevcu

KOMENTARIŠI