To su mladi radnici koji su primljeni u predhodne dve godine, svi su se pokazali i svi su dali svoj maksimum u proizvodnji i u svom radu.

Foto: Urban City

Pokazali su visok stepen discipline i znanja na ovom polju rada. U zadnje dve godine primljeno je 185 radnika a danas potpisuje ugovore 181 radnik a četri radnika su penzioneri koji su primljeni da prenesu znanje mlađim kolegama i iskustvo preko potrebno u obavljanju ovih poslova, da bi se nastavio rad ove firme.

Direktor firme Predrag Slavković, je napravio retrospektivu svog rada, jer za dve godine koliko je on na ovoj funkciji trudio se da se poveća obim posla, rast plata i nabavka nove opreme. Sve ove parametre su ovi radnici ispunili i svaki radnik je opravdao svoj lični dohodak svojim radom.

Foto: Urban City

Direktor je rekao da je radnicima i povećavana plata kako su poslovi napredovali za ove dve godine a poslednje povećanje je bilo za oko 20%.

Prihod firme počevši od 2015 godine bio je 800.000.000 dinara, 2016 prihod je bio 1.000.000.000 dinara a ove godine 1.500.000.000 dinara sa tendencijom da do kraja godine bude i 2.000.000.000 dinara.

Foto: Urban City

Na konferenciji povodom potpisivanja ugovora o radu u PD “PRIM” u Kostolcu, prisustvovali su i zamenik gradonačelnika grada Požarevca Saša Pavlović i predsednik gradske opštine Kostolac Ivan Savić, koji su čestitali radnicima i  direktoru na ovom uspehu.

KOMENTARIŠI