Pedofilu iz Požarevca 30 dana zatvora

Pedofilu iz Požarevca 30 dana zatvora

Milanu S. određen pritvor zbog nedozvoljenih polnih radnji. Pokušao da obljubi dvojicu podstanara od 15 godina

Protiv Milana S. (54) iz Požarevca Osnovni sud odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dvojicom svojih podstanara, starih 15 godina. On se tereti da je od ove dvojice maloletnika iz okoline Petrovca na Mlavi, učenika prvog razreda srednje škole, tražio seksualne usluge u zamenu za kiriju.

Prema navodima krivične prijave, on je pred njima skinuo donji veš i tražio da ga dodiruju po genitalijama, predlažući da to isto i on njima uradi. Zgranuti dečaci odmah su izašli iz kuće i ovaj slučaj prijavili policiji.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, zaplenjen je njegov kompjuter sa dečjom pornografijom. Kako su Novosti saznale od komšija uhapšenog, koji živi u Sarajevskoj ulici, on je već bio u zatvoru, jer je osuđen na sedam i po godina zbog napastvovanja svoje ćerke. Posle toga, ćerka i njena majka napustile su kuću i odselile se u susedno selo.

Nakon hapšenja osumnjičenog, njemu je određen pritvor na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo za koje se tereti, a za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

KOMENTARIŠI