Po 40.000 dinara za prve tri rođene bebe od Grada Požarevca

Po 40.000 dinara za prve tri rođene bebe od Grada Požarevca

U 2018. godini u požarevačkoj bolnici rođeno je 1.000 beba

Danas, 4. januara u požarevačkom porodilištu, gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima, uručio je tri poklon vaučera za prve tri bebe (tri devojčice) rođene u 2019. godini sa teritorije Grada Požarevca.

Foto: Urban City

Majkama je uručeno po 40.000 dinara.

Foto: Urban City

Tokom prazničnih dana, od 1. januara u Požarevcu je rođeno 14 beba, a prednjače devojčice po rečima Danka Nikolića, direktora Opšte bolnice Požarevac.

Foto: Urban City

Prvi porođaj imala je babica sa ginekologije požarevačke bolnice, a Nikolić je još dodao da je ovo lep primer saradnje bolnice i Grada Požarevca, kao i da će se nastaviti trend rasta rođenih beba.

Foto: Urban City

U 2018. godini u požarevačkoj bolnici rođeno je 1.000 beba.

 

Foto: Urban City

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović čestitao je svim porodicama na prinovama i obećao da će se ova već tradicionalna akcija nastaviti i u budućnosti.

Foto: Urban City

Gradonačelnik je podsetio da je Grad Požarevac već dve godine domaćin manifestacije “Borba protib bele kuge”, kao i da Grad Požarevac pomoću ove manifestacije donira karticu 3+. Spasović je još rekao da se čine veliki napori u saradnji sa Opštom bolnicom Požarevac, kao i drugim institucijama kako bi se poboljšali uslovi u požarevačkoj bolnici.

KOMENTARIŠI