Foto: Urban City

Nakon 27 godina, najpopularnije otvorene diskoteke više neće postojati na budvanskom šetalištu.

Vlasnici diskoteke Trokadero počeli su rušenje tog privremenog objekta, a biće uklonjene i sve ostale.

Javno preduzeće Morsko dobro obavestilo je zakupce šest popularnih diskoteka na delu budvanskog šetališta kod gradske Pošte da te privremene objekte poruše najkasnije do 20. oktobra, jer će u suprotnom aktivirati bankarsku garanciju i angažovati službu koja će to učiniti, pišu “Vijesti”.

Foto: Urban City

Direktor Morskog dobra Predrag Jelušić kazao je “Vijestima” da su zakupci priložili garanciju od 20 hiljada evra po objektu, što je ukupno 120 hiljada, da će do utvrđenog roka ukloniti privremene objekte koji su godinama tu postojali, prenela je agencija Mina.

Diskoteke Trokadero, Paris, Ambiente, Rafaelo i Miami i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji, ove godine su bili u Planu privremenih objekata označeni kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni do 31. oktobra.

Izmenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od ove do 2023. godine, koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turzma, za 20-ak privremenih objekata data je dozvola da rade ovog leta, iako se tome protivila Opština Budva.

KOMENTARIŠI