Sinoć su svi putevi vodili prema tirkiznoj uvali plaže Buljarica gde je u toku šesto po redu izdanje Sea Dance festivala, jednog od najvećih muzičkih festivala Mediterana! Reka nasmejanih ljudi iz više od 40 zemalja sveta rasporedila se na preko deset bina i zona širom festivalskog prostora, na kojima su plesali do ranih jutarnjih časova.

Večeras na glavnu binu Sea Dance festivala stiže jedan od najvećih svetskih hitmejkera, nemački producent Robin Schulz, kao i superpopularni francuski duo Ofenbach, koji je prošle godine na Exitu priredio istinski spektakl pred više desetina hiljada ljudi. Pre njih, svoje bezvremene numere na Jadran donosi veliki Darko Rundek, dok će večerašnji nastavak pravog hip-hop festivala u festivalu činiti popularni sastav Hazze i trap idol Surreal.

Foto: EXIT

Tehno se večeras seli na No Sleep binu uz nemačku techno ikonu Helenu Hauff i regionalne zvezde među kojima su Marko Nastić, Skeptik aka Pero Fullhouse i Tehno Klinika.

Ulaznice za drugi i treći festivalski dan, mogu da se nađu na blagajnama širom Crne Gore po ceni počev od 19.99 eura za subotu 31. avgust i 24.99 eura za nedelju 1. septembar, dok se od 18h prodaja seli na plažu Buljarica. Više informacija o ulaznicama i organizovanom prevozu iz svih većine Crne Gore nalazi se na sajtu seadancefestival.me

KOMENTARIŠI