Podeljeni poklon paketići mališanima iz požarevačkih vrtića

Podeljeni poklon paketići mališanima iz požarevačkih vrtića

Prvi deo paketića za mališane koji pohađaju vrtiće Pčelica, Bambi, Lane, Duško Radović, Bubamara, kao i za one koji pohađaju predškolsko pripremne programe u selima Bare, Beranje, Kasidol, Brežane, Živica, Bradarac, Maljurevac, Nabrđe, Trnjane, Poljana, Prugovo i Ćirikovac podeljeni su u Sportskom centru.

Foto: Grad Požarevac

Svi pokloni su raspoređeni za dečake i devojčice prema uzrastu. Mališanima u pratnji roditelja, nakon programa koji su za njih pripremili članovi etno hora Gradskog ansambla narodnih igara i pesama, paketiće su podelile vaspitačice predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ i predstavnici grada Požarevca.

Foto: Grad Požarevac

Tanja Lončar, direktorka PU „Ljubica Vrebalov“, napomenula je da je ovo prvi put da vrtić poklanja paketiće deci, ali su i dali sebi zadatak da u budućnosti nastave sa ovako lepom tradicijom.

Foto: Grad Požarevac

Mališanima iz vrtića „Neven“, „Danica Radosavljević“, „Leptirić“, „Sunašce“ i „Poletarac“, paketi će biti podeljeni u četvrtak, takođe u SC „Požarevac“ u 16 časova, a mališani iz vrtića i pripremno – predškolskih progama dobiće paketiće u KSC „Kostolac“ u petak 31. januara u 16 časova.

KOMENTARIŠI