Pošta Srbije promoviše uspešne poslovne žene

Pošta Srbije promoviše uspešne poslovne žene

Foto: Urban City // B.P.

Pošta Srbije pokrenula je prvi nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena”, pod sloganom „Najbolje tek dolazi” i tako se pridružila inicijativi i planovima Vlade Republike Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada.

„Dosledno ispunjavajući svoju društveno-odgovornu ulogu, Pošta je konkurs namenila preduzetnicama ili osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije cele Srbije sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga”, prenosi Tanjug.

Nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena” traje do 8. aprila, a kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti i uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje.

Pošta navodi da će prijave ocenjivati stručna Komisija, a proglašenje pobednica konkursa biće organizovano krajem aprila.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

KOMENTARIŠI