Požarevljanin Miloš Antić u kvizu “Potera”

Požarevljanin Miloš Antić u kvizu “Potera”

U novoj epizodi kviza “Potera” došlo je do neobične situacije koja je iznenadila sve u studiju.

Takmičar Miloš je u prvom krugu pitanja osvojio samo 30.000 dinara (odgovorivši na tri pitanja), a onda je na ponudu tragača pristao na najmanju svotu – 3.000 dinara. Svi su ostali u čudu. On to nažalost nije odbranio, već je ispao.

Iako su ga ostali takmičari savetovali da uzme ili osvojenu sumu od 30.000 ili veću on se odlučio za najmanju, što je iznenadilo sve u studiju, pa i voditelja Jovana Memedovića.

– Ovo se nikada ranije nije dešavalo. Vrlo neobično. Možda ima tu neke taktike – rekao je Memedović dok je Miloš kratko objasnio svoj potez. “Znam da znam za više od onoga što sam pokazao, ali uzeću 3.000 svakako”.

Miloša Antića mnogi znaju i kao dj-a i producenta pod nazivom Untah Selecta sa svojim brendom pod nazivom Euphorics.

U avgustu 2013. njegova pesma “That Stuff” je dospela na 2. mesto najboljih srpskih singlova na nacionalnoj radio stanici B92, kao deo „Together“ EP-a, koji je dostigao status „TOP 10“ na listi prodaje Juno Dounloud-a.

Tokom 2010. i 2011. godine Urban City je emitovao nekoliko izdanja autorskih emisija sa Untah Selecta (Christmas Session) i bio deo našeg tadašnjeg novogodišnjeg programa 2011. godine na Urban City Radiju 1.

KOMENTARIŠI