Biblioteka u Kostolcu organizuje predavanje Govor tela – Skrivena značenja ovog oblika podsvesne komunikacije u petak, 5. oktobra 2018. godine. Predavač je Vesna Radivojević.

O predavaču

Vesna Radivojević rođena je 1977. godine u Požarevcu. Godinama je radila kao novinar, zatim u marketinškim agencijama i izdavaštvu (Mladinska knjiga, GREY Worldwide, Procter&Gamble i dr.). Psihologija, filozofija pozitivnog razmišljanja i procesi sazrevanja ličnosti – oduvek su bili u žiži njenog interesovanja.

Prošla je kroz obuku za Neuro i spiritualno savetovanje (Neuroscience Training and Coaching Institute, USA) i tokom godina kroz konstantno obučavanje i usavršavanje kroz mnogobrojne treninge, provere znanja – došla do svojih saznanja koje želi da podeli sa drugima. Trenutno je zaposlena u Dunav osiguranju. Udata je i majka je troje dece.

O predavanju

Govor tela oduvek je svima nama fascinantan. Gestikulacija predstavlja prvobitan, neverbalan oblik komunikacije, odnosno pravljenje pokreta pri govoru celim telom, naročito ramenima i rukama. Često se pitamo, zbog čega ljudi, koji već poseduju toliko razvijen komunikacioni sistem poput verbalnog, koriste neverbalne znake? Pokret i mimika je nešto što ne možemo u potpunosti da kontrolišemo. Primećivanje signala koji ljudi šalju jedni drugima je odraz emocionalne inteligencije. Govor tela može da vas upozori na mnoge stvari, jer ako dobro upoznate govor tela, možete postati živi detektor laži.

KOMENTARIŠI