Predstavljanje knjige “Život sa krunom” u biblioteci u Kostolcu

Predstavljanje knjige “Život sa krunom” u biblioteci u Kostolcu

Foto: Urban City / B.P.

Narodna biblioteka „Ilija M. Petrović“ Požarevac poziva vas na predstavljanje knjige “Život sa krunom” u četvrtak, 17. marta 2022. godina, u 18 časova u Ogranak Kostolac.

Gosti su Nevena Živanović, autorka, Biljana Alavanja, izdavač, Olivera Hajrović, psiholog

O autorki

Nevena Živanović, rođena je 1989. godine u Požarevcu. Odrasla je u selu Petka, gde je i završila prva četiri razreda Osnovne škole. Školovanje je nakon toga nastavila u Kostolcu, gde je i dobila nadimak “Kruna”, zbog picerije čiji su vlasnici bili njeni roditelji. Trenutno je apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Uređivala je poznati blog “Fashion with smile” i zbog svojih stajlinga dobila je pohvalu poznatog italijanskog brenda Marina Galanti, ali je blog ugasila zbog zdravstvenih razloga.

Jedno vreme je bila prinuđena da provede ležeći u krevetu, zbog teže bolesti, ali je to vreme iskoristila da počne sa pisanjem svojih misli na Instagramu, gde dobija veliki broj čitalaca i pratilaca. Knjiga “Život sa krunom” objavljena je 2021. godine u izdanju beogradske izdavačke kuće “Samo korak” i ona je njena pobeda zdravlja. Njena kruna.

Blagoslov za ovu knjigu dobila je od oca Simeona, iz manastira Rukumija.

KOMENTARIŠI