Preduzeću za puteve Požarevac potreban je poslovođa na ugrađivanju asfalta, koji bi ovaj posao obavljao u Braničevskom i Podunavskom okrugu.

PZP Požarevac kažu da su uslovi za kandidate IV stepen stručne spreme građevinski tehničar, vozačka dozvola B kategorije i minimum 5 godina radnog iskustva na poslovima ugradnje asfalta. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa, a od budućeg zaposlenog očekuje se da obavlja više zadataka.

Zadaci radnog mesta su da organizuje rad na ugrađivanju asfaltne mase, sinhronizuje prijem asfaltne mase sa asfaltne baze u zavisnosti od stepena ugrađivanja i radnog vremena, organizuje posao na vođenju finišera, kontroliše kvalitet ugrađivanja asfaltne mase u pogledu uvaljanosti i u pogledu ravnosti, sarađuje sa laboratorijom na asfaltnoj bazi i nadzornim organima – kažu u ovoj firmi.

Prijave sa biografijom i naznakom “prijava za oglas” poslati na adresu Preduzeće za puteve Požarevac DOO, Trg Radomira Vujovića 1/II, 12000 Požarevac ili elektronskim putem na mejl office@pzp-pozarevac.com.

Ukoliko su potrebne dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 069 847 20 54.

Oglas ostaje otvoren do popune. Kandidati koji budu ispunjavali uslove oglasa biće pozvani na razgovor.

KOMENTARIŠI