Sumnja se da posmrtni ostaci pripadaju Milici Ivković (88). Nađene su i plava ženska kecelja i plava marama.

U blizini sela Knežica kod Petrovca na Mlavi, grupa lovaca prošle sedmice pronašla je ljudske kosti, za koje se sumnja da pripadaju Milici Ivković (88), nestaloj pre pet godina. Lovci su o ovom otkriću odmah obavestili policiju, koja je ubrzo pristigla i obavila uviđaj, objavile su Novosti.

Na licu mesta pronađeni su ljudska lobanja, jedan pršljen i jedna kost, dužine oko 25 santimetara. Pored ovih ostataka tela, nađene su i plava ženska kecelja i plava marama. Fotografije ostataka ove odeće policija je, radi prepoznavanja, pokazala Milinki Milosavljević, koja je 2013. godine prijavila nestanak svoje majke Milice Ivković (88).

Ćerka je prepoznala odeću i izjavila da je ona pripadala njenoj majci, koja je, inače, bolovala od demencije, skleroze i reume. Teško bolesnoj ženi pre pet godina izgubio se svaki trag na mestu zvanom „Dabovac“, dok se sa kolibe vraćala kući. Iako je ćerka prepoznala odeću, tužilac je naložio obavljanje DNK analize, kako bi se nepobitno utvrdio identitet nastradale osobe.

KOMENTARIŠI