FOTO: URBAN CITY / B.P. / ilustracija

Većina prodavnica radiće u subotu 1. maja, dok će u nedelju trgovine biti – zatvorene. Već u ponedeljak, 3. maja, sve otvaraju vrata potrošačima.

Kovid ambulanta u Požarevcu radiće od 7 do 19 časova.

Prodavnice lanca Lidl radile su skraćeno, do 18 sati u petak, 30. aprila, u subotu i nedelju, 1. i 2. maja, neće raditi, dok će 3. maja raditi po redovnom radnom vremenu, saopštila je ova trgovinska kuća.

FOTO: URBAN CITY // ilustracija

U saopštenju se navodi da spojeni slobodni dani obezbeđuju Lidl prodavcima da svoje vreme posvete najmilijima i da praznike provedu sa porodicom.

Za razliku od Lidla, sve IdeaRoda i Merkator prodavnice 1. maja će raditi prema redovnom radnom vremenu, dok će 2. maj biti neradan za većinu njih, uključujući i Idea onlajn prodavnice.

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika prodavnice MaxiMega Maxi, Shop&Go i Tempo imaće prilagođeno radno vreme, saopšteno je iz ovih trgovinskih lanaca.

„U subotu 1. maja prodavnice će raditi po redovnom radnom vremenu. Na Uskrs, 2. maja će sve prodavnice biti zatvorene, a od ponedeljka 3. maja ceo sistem će u potpunosti raditi uobičajeno“, naveli su u ovim trgovinama.

Foto: Urban City

JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava korisnike svojih usluga da se parkiranje neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu od petka 30. aprila do srede 5. maja.

Šalteri preduzeća takođe neće raditi u istom periodu. JKP “Parking servis” Požarevac korisnicima svojih usluga i svim Požarevljanima čestita predstojeće praznika.

FOTO: URBAN CITY

Što se tiče rada Pošte u Požarevcu, glavna Pošta u Jovana Šerbanovića radiće samo u utorak, 4. maja od 8 do 15 časova.

Sve banke radiće tek u sredu, 5. maja.

Dom zdravlja u Požarevcu tokom praznika radiće od 7 do 13 sati, a van tog vremena pacijente će preuzimati služba Hitne pomoći.

Foto: B.P.

Vakcinacija se neće sprovoditi u petak, subotu i nedelju.

Medicinski radnici kažu da nema nikakvih problema i razloga za zabrinutost građana zbog pomeranja prethodnih termina za dva do tri dana.

U narednom periodu vršiće se REVAKCINACIJA stanovništva po seoskim mesnim zajednicima po sledećem rasporedu :

U ponedeljak 03.maja:

U Lučici ambulanti od 8:00 do 12:00 časova i
u Poljani u ambulanti od 12:30 do 15:00 časova.

U utorak 04. maja:

U Bradaracu u ambulanti od 8:00 do 10:00 časova,
u Bubušincu u ambulanti od 10:30 do 12:30 časova i u Bratincu dom kulture od 13:00 do 14:00 časova.

U sredu 05. maja:

U Barama u ambulanti od 8:00 do 12:00 časova.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI