Foto: Urban City / / Ušće, Beograd 2015.

Najbolje što mogu da urade je da se ujedine, mislim da će obojici to biti neophodno, poručuje britanska muzička zvezda Robi Vilijams kolegama braći Galager, Lijamu i Noelu.

Ponovno okupljanje grupe „Oejzis“ je neizbežno, kaže Vilijams jer, kako navodi, sumnja da će solo karijere braće Galager potrajati, piše muzički portal Nju mjuzikal ekspres.

Foto: Urban City

Nekadašnji član grupe „Tejk det“ veruje da će zaraćena braća biti prinuđena na ujedinjenje gotovo deceniju nakon razlaza ako žele da opstanu na sceni.

„Lijam Galager se vratio muzici i prilično dobro je prošao. Njegov solo album je platinast i mislim da su to svi čekali. Ipak, mislim da njegovo sledeće izdanje neće moći da ponovi ovaj uspeh. Noelov album je imao, mislim, oko 70.000 prodatih primeraka, što nije sjajno za Noela“, objasnio je Robi.

FOTO: URBAN CITY

Uprkos tome što su solo albumi pozanate braće zabeležili veliki uspeh na top-listama, njihov kolega ubeđen je da će Lijam i Noel morati da se udruže.

„Ukoliko su iole kao ja, a mislim da jesu, uradiće ono što smatraju da će im doneti najveći uspeh, a u tom smislu najbolje im je da ponovo budu u grupi“, zaključio je Robi.

KOMENTARIŠI