Robin Schulz napravio ludnicu na Sea Dance festivalu! Večeras šou godine uz...

Robin Schulz napravio ludnicu na Sea Dance festivalu! Večeras šou godine uz Davida Guettu!

Preko 35 hiljada posetilaca prodefilovalo je tokom prve dve noći kroz kapije Sea Dance festivala, a večeras se očekuje i rekordna poseta jer na glavnu binu stiže najveći hitmejker 21. veka, David Guetta! Iako će produkcijski gledano, Sea Dance večeras ugostiti nesumnjivo najveći spektakl tokom sva tri festivalska dana, najpopularniji nemački DJ i hit producent Robin Schulz pobrinuo se sinoć da prečka bude postavljena veoma visoko pred nastup svog mentora i slavnog kolege iz Pariza.

Subotnja ludnica je najbolji opis za atmosferu koja je proključala sinoć uz hitove kao što su “Sugar”, “OK”, “Speechless”, “Prayer in C” i desetine drugih koje je okupljena publika iz svih krajeva sveta dočekivala sa glasnim reakcijama. Spektakularan šou sa efektnom rasvetom i obiljem scenskih efekata, ali i savršeno sinhronizovane pirotehnike, ostaće upamćen kao jedan od najboljih u šest godina dugoj istoriji Sea Dance festivala. Da energija bude već izuzetno nabijena pre Schulza pobrinuo se francuski rock-house duo Ofenbach, čiji su hitovi “Katchi”, “Be Mine” ili “Paradise” bili prihvaćeni uz glasnu erupciju iz publike, a oni za svoj prvi nastup u Crnoj Gori izjavili da je pravazišao i najviša očekivanja! Savršen koncert na obali Jadrana priredio je majstor lirike Darko Rundek i njegov uigrani sastav prosto nazvan Ekipa, dok su novi predvodnici novog rap talasa Surreal i sastav Hazze napravili vrhunski uvod za već pomenutu postavu i neumorno ređali hitove koje je publika vjerno pjevala u glas. Poput prve noći, i sinoć se festivalski prostor na budvanskoj plaži Buljarica ispunio veoma rano, pa se publika smenjivala kroz kapije u više navrata, prateći raznolik program na nekoliko bina. Samo finale ove burne noći odigralo se na No Sleep bini smeštenoj na samoj plaži gde je publika dočekala jutarnje sunce uz furiozan set nemačke tehno ikone Helene Hauff.

Sea Dance Festival 2019 – Day 02 recap: 

Fuzija muzičkih stilova na Addiko Tesla Main Stage powered by Turistička organizacija Budve bini pokazala se kao pun pogodak za jučerašnji provod, sudeći prema reakcijama kako posetilaca, tako i izvođača! Nakon punokrvnih nastupa, glavnu binu energičnim setovima u jutro su uveli makedonski genije koji sa razlogom uživa podršku imena poput Davida Guette, Galoski, kao i podgorički producentski dvojac Vill & Vash. Mesto hodočašća za sve elektronske ljubitelje bila je ponovo i No Sleep Sea Dance bina, a pored setova imena među kojima su bili Budo Šuković b2b Nikola Vuković, Techno Klinika i Skeptik aka Pero Fullhouse, regionalni techno heroj Marko Nastić opravdao je ovu svoju neformalnu titulu, dok je furioznim setom techno čarobnica iz Hamburga Helena Hauff priredila set o kojem će još dugo pričati među ljubiteljima elektronske muzike. Duh zaraznog provoda prožimao se i TDI binom, zahvaljujući majstorima dobre žurke koju su činili Mark FunkMirko & Meex, Oysha, Leo Fragogiannis, Divolly & Markward Wreckage. Silent Dance binu sinoć su ponovo nezaobilaznom učinili Mr. Fanatik, _djura i Dirty.

Sve veće bogatstvo sadržaja iz godine u godinu na Sea Dance festivalu ovaj put najbolje je oslikano projektom “Kreativna Crna Gora” koji je Sea Dance pokrenuo u partnerstvu sa Ministarstvom kulture Crne Gore i UNDP, omogućivši neafirmisanim mladim talentima Crne Gore da se na festivalu predstave publici širom svijeta muzičkim i filmskim ostvarenjima na čak dve bine – Living Culture Music i Living Culture Cinema!

Foto: EXIT

Sea Dance finale večeras predvodi najbolji svetski producent David Guetta!

Najiščekivaniji nastup ovog leta u Crnoj Gori zakazan je za večeras! Na tirkizni biser Jadrana stiže legendarni hitmejker svetskih razmjera David Guetta, a društvo poslednje večeri na glavnoj bini Sea Dance festivala praviće mu britanski producentski trio Disciples, rap heroji Who See i mlada senzacija Klinac! Posetioci će u riekama odlaziti i na No Sleep Sea Dance binu, jer se gorljivo iščekuje i famozni nemački producent Recondite, kao i regionalne vedete Tijana T i Darko MiloševićUlaznice za treći festivalski dan mogu da se nađu na blagajnama širom Crne Gore po cieni počev od 24.99, dok se od 18h prodaja seli na plažu Buljarica. Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbedio organizovani autobuski prevoz iz Nikšića, Danilovgrada, Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Bara, Herceg Novog i iz Kotora, dok je iz Budve organizovan prevoz tokom cele večeri za vreme trajanja festivala. Više na sajtu Sea Dance Festivala

KOMENTARIŠI