Sajam turizma i ove godine priprema velike pogodnosti za rane uplate

Sajam turizma i ove godine priprema velike pogodnosti za rane uplate

Februar nam, na svom koncu donosi izvanrednu mogućnost da pred sam izmak zime, obradujemo sebe tako što ćemo isplanirati letovanje ili neko drugo putovanje

Februar nam, na svom koncu donosi izvanrednu mogućnost da pred sam izmak zime, obradujemo sebe tako što ćemo isplanirati letovanje ili neko drugo putovanje. Govorimo naravno o Sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održava od 21. do 24.02.2019. u trajanju od četiri dana. Uplatite letovanje po izuzetnim cenama za rani buking i iskoristite sajamske popuste. U turističkoj agenciji 1 A Travel, sve je spremno kako bi se što više porodica odlučilo na blagovremeno planiranje godišnjeg odmora.

Možda tragate za mističnom avanturom, drevnom istorijom, prostranstvom prelepog belog peska i kristalno bistrim morem boje safira u Egiptu. Možda volite ronilačke aktivnosti, pa je zemlja Crvenog mora idealna za vas, zbog bogatstva podvodnog sveta. Sve to sa nizom luksuznih hotela ukrašenih raskošnim baštama. Ili je možda Kipar odličan izbor za vas, sa prekrasnim plažama, toplim morem i laganom, mediteranskom kuhunjom. Jer zaista predstavlja sinonim za kvalitetno i nezaboravno letovanje, kako za porodični odmor, tako i za mlade, koji traže pored svega navedenog i dobar provod i bogat noćni život. Možda tragate za idealnim mestom na kome biste sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima. Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim ukusima, a 1 A Travel na to kaže Turska. Kako se u ponudi nalaze brojni hoteli, neće vam biti lako da se odlučite. Ne brinite, raznovrsnost znači da za svakog postoji ponešto i da vam je užitak zagarantovan.

Delphin Imperial Resort Hotel 5*

Mi ćemo vam preporučiti dva fenomenalna hotela iz široke ponude, da bismo vam bar malo olakšali izbor. Na svojoj, peščanoj plaži, na kojoj se vijori plava zastavica, nalazi se fantastičan Delphin Imperial Resort Hotel 5*. Samo desetak kilometara od centra i aerodroma u Antaliji, smešten je jedan od hotela iz čuvenog lanca, nadaleko poznatog po bogatim sadržajima. Počevši od spoljašnjeg izgleda ovog velikog hotela (preko 600 soba), preko unutrašnjeg dizajna svih prostorija namenjenih gostima, uključujući svakako i same sobe, čitav kompleks odiše luksuzom i obećava profesionalnu i više nego dobru uslugu. Posebno poznat je spa centar ovog hotela, pa ukoliko vaš izbor padne na njega, nikako nemojte propustiti da osetite čari i ove hotelske pogodnosti.

Delphin Imperial Resort Hotel 5*

Još jedan veoma specifičan hotel u Antaliji vredan preporuke, jeste Swandor Topkapi Hotel 5* . Nalazi se na oko 20km od centra Antalije i 17km od aerodroma, a inspirisan je Topkapi palatom u Istanbulu, pa će vam pružiti sultanski ugođaj. Dizajniran u osmanskom stilu, odvešće vas u svet orijenta i velelepnih palata koje odišu duhom bogatstva nekadašnjeg Osmanskog carstva. Hotel Swandor Topkapi Hotel 5* je jedan od najimpresivnijih kompleksa mediteranske obale u Turskoj, renoviran 2018. godine. Hotel, između ostalog, raspolaže sa 908 soba, glavnim restoranom „Hunkar“, 3 a la carte restorana, 7 barova, diskotekom.

KOMENTARIŠI