Samoubistvo: Skočio sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu

Samoubistvo: Skočio sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu

Saša Ilić (43) iz Brežana oduzeo je sebi život skočivši sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj se nalazio na lečenju nakon neuspešnog pokušaja samoubistva

Saša Ilić (43) iz Brežana oduzeo je sebi život skočivši sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj se nalazio na lečenju nakon neuspešnog pokušaja samoubistva.

Prvi, neuspešni pokušaj, on je izveo u svom selu, pucajući sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja, zbog čega je zadobio teške telesne povrede. Iako su povrede bile opasne po život, lekari požarevačke bolnice uspeli su da ga spasu. Kako smo nezvanično saznali, Ilić je duže vreme bio u depresivnom stanju i više puta je najavljivao samoubistvo, čak i kad je spašen nakon prvog pokušaja.

Kobne večeri, on se sa odeljenja hirurgije iskrao i otišao na drugi sprat, na odeljenje urologije. Otvorio je prozor i skočio sa visine od oko deset metara. Na betonski trotoar pao je na glavu i zadobio teške povrede lobanje i prelom desne ruke. Iako su lekari brzo reagovali i pokušali reanimaciju, Ilić je, usled teških povreda, ubrzo preminuo. On iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, ali se pretpostavlja da je motiv samoubistva dugotrajna depresija i gubitak volje za životom.

KOMENTARIŠI