Završen sportski teren u Nabrđu i ulica u Maljurevcu

Završen sportski teren u Nabrđu i ulica u Maljurevcu

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović obišao je završene radove u mesnim zajednicama Nabrđe i Maljurevac.

Gradonačelnik je sa svojim saradnicima posetio završene radove u ovim mestima gde je u Nabrđu urađen teren malih sportova koji je vredan 2.533.700 dinara površine 968 metara kvadratnih a namenjen je za mali fudbal i basket, dok je u Maljurevcu asfaltirana ulica Božidara Dimitrijevića vrednosti 4.704.455 dinara, dužine 410 metara, širine 4 metra. Izvođač ovih radova je bio „Neimar put“.

Gradonačelnika i njegove saradnike u Nabrđu je dočekao predsednik Saveta MZ Dalibor Janković sa članovima Saveta i meštanima koji su istakli zadovoljstvo ovom investicijom i zato što je selo dobilo potpuno nov teren za male sportove na radost najmlađih žitelja ovog mesta.

Spasović je ovom prilikom rekao da će biti urađena i ograda oko terena kao i rasveta kako bi teren mogao da se koristi tokom noći a biće napravljeni i novi dečiji mobilijari.

U Maljurevcu gradonačelnika i njegov tim dočekali su predsednik Saveta mesne zajednice Srđan Arsić sa članovima Saveta i meštanima koji su se zahvalili lokalnoj samoupravi na ovoj investiciji koja je od velikog značaja za selo.

Ovom prilikom Spasović je sa meštanima obišao i kanal za odvodnjavanje, do koga upravo i vodi ulica Božidara Dimitrijevića.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je još jednom ponovio da ova vlast ne razdvaja građane na one koji žive u gradu i na one koji žive u selima. Podsetio je da je grad dosada u izgradnju kanala za odvodnjavanje uložio preko 90 miliona dinara a da je u ovoj godini u treću fazu radova investirano preko 40 miliona dinara. Sistem kanala za odvodnjavanje dug je više od pet kilometara i ubuduće će čuvati sela Maljurevac, Bradarac i Bubušinac od izlivanja Mlave i podzemnih voda.

 

Sistem kanala za odvodnjavanje, INVESTICIJA zaštite od poplava

Ovih dana se očekuje i završetak asfaltiranja Proleterske ulice u Batovcu vrednosti 2.936.850 dinara, čija je dužina 400 metara a širina 3,5 metara.

 

KOMENTARIŠI