Samsung izbacuje iz prodajnog pakovanja punjač i slušalice

Samsung izbacuje iz prodajnog pakovanja punjač i slušalice

Foto: Samsung

Iz nezvaničnih izvora stižu informacije kako bi još jedan svetski brend mogao da krene stopama kompanije Apple, odnosno da od sledeće godine izbace iz pakovanja punjač (adapter) i slušalice. Da iznenađenje bude još veće, u pitanju je Samsung.

Kao što je već poznato, Apple je nedavno predstavio seriju iPhone 12 modela, a veliku prašinu u javnosti podigla je informacija da će se u kutiji nalaziti samo telefon i kabl za punjenje, bez adaptera ili bilo kakvih slušalica.

Ovakav potez Apple je pravdao brigom o ekologiji, ali je, bez obzira na to, veoma negativno prihvaćen. Rivali su, sa druge strane, uočili sjajnu šansu da “potkače” kompaniju iz Kupertina, pa su tako i Samsung i Xiaomi iskoristili društvene mreže da im se “narugaju”.

Sada, portal Sam Mobile preneo je pisanja pojedinih južnokorejskih medija, koji navodno imaju informacije od “neimenovanih izvora” kako će, sledeće godine, Galaxy 21 serija doći bez punjača i slušalica u pakovanju. Drugi izvori tvrde da bi samo slušalice mogle biti isključene, ali poenta je manje-više ista.

Ostaje da vidimo da li će se ovo obistiniti, kao i da li će u tom slučaju Samsung smanjiti cenu, što Apple nije uradio.

KOMENTARIŠI