Foto: Urban City // B.P.

Predmetna nepokretnost se nalazi u samom centru Požarevca, na raskrsnici ulice Moše Pijade i Trga Radomira Vujovića. Ukupna površina iznosi 1306 kvadrat, a minimalna početna cena iznosi 477.000 evra.

Predmetni objekat predstavlja poslovnu zgradu strukture Su+P+4 izgrađenu krajem šezdesetih godina prošlog veka. Najveći deo objekta se koristi kao kancelarijski prostor.
Stanje objekta po spratovima se značajno razlikuje. Predmetna zgrada ima dva odvojena ulaza iz ulice Moše Pijade, jedan za poslovnu zgradu i drugi za ekspozituru koja nije predmet prodaje. Objekat takođe ima i pomoćni ulaz sa suprotne, južne strane na nivou između suterena i prizemlja.
Prvi, dugi, treći i četvrti sprat imaju površine između 291 i 295m². Svi spratovi imaju sličan kvalitet završnih radova sa metalnom fasadnom i drvenom unutrašnjom stolarijom, parketima u kancelarijama, granitom u hodnicima i po dva mokra čvora na svakom spratu.
Međutim, jedino je drugi sprat renoviran u skorijem periodu i nalazi se u veoma dobrom generalnom stanju. Kvalitet pojedničnih kancelarija na tre ćem spratu se neznatno
razlikuje zbog različitih zakupaca koji su tu ranije bili prisutni te nezavisno renovirali prostor. Četvrti sprat se nalazi u izvornom stanju i zahteva ulaganja.

KOMENTARIŠI