PODELI

Kompanija Bambi oglasila se povodom pisanja medija i objavama na društvenim mrežama o trenutnoj zdravstvenoj situaciji oko zarazne infekcije COVID-19. Saopštenje prenosimo u celosti.

Bezbednost naših zaposlenih u ovim trenucima je prioritet br. 1 kompanije Bambi.

Kompanija Bambi je od trenutka proglašenja globalne pandemije virusa COVID-19, kao odgovorna kompanija preduzela niz mera i protokola kako bi se zaštitilo zdravlje i bezbednost svih zaposlenih. Zaposleni koji to mogu, rade od kuće, dok se kolegama koji su na terenu ili u proizvodnim pogonima obezbeđuje sva neophodna lična zaštitna sredstva, te je mogućnost zaražavanja tokom boravka u okviru fabričkog kruga Bambija praktično nemoguća.

Na žalost, s obzirom na trenutnu tešku epidemiološku situaciju u zemlji, određeni broj zaposlenih se nalazi u izolaciji usled prisustva korona virusa. Proces rada je strogo kontrolisan i preduzete su sve neophodne zaštitne rigorozne mere u cilju zaštite zdravlja zaposlenih. U kompaniju Bambi može da se uđe samo sa svom neophodnom zaštitnom opremom, koja se nosi sve vreme boravka u kompaniji.

Kao preventivnu meru zaštite, kompanija Bambi sprovodi testiranje svih zaposlenih u proizvodnji kako bi sprečili dalje širenje virusa.

Kako bismo održali neometan i bezbedan proces rada, kompanija je privremeno uvela preraspodelu radnog vremena, uz poštovanje Zakona o radu i svih mera zaštite zdravlja zaposlenih. U stalnom smo kontaktu sa našim zaposlenima, a  kompanija Bambi je najveću pažnju usmerila ka podršci svim obolelima i njihovim porodicama i nastavićemo da poslujemo sa još jačim fokusom na bezbednost i zdravlje svih zaposlenih, kao i do sada.

Molimo javnost da ne reaguje na lažne vesti sa društvenih mreža, jer Bambi kao odgovorna kompanija redovno izveštava svoje zaposlene o epidemiološkoj situaciji u kompaniji, navodi se u saopštenju kompanije Bambi.

KOMENTARIŠI