Sastanak rukovodstva opštine Kučevo sa načelnikom Braničevskog okruga

Sastanak rukovodstva opštine Kučevo sa načelnikom Braničevskog okruga

Razmatrana je problematika vezana za saradnju opštine i drugih nivoa vlasti kao i Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Republika

U kabinetu predsednika opštine Novice Janoševića, održan je sastanak najužeg rukovodstva lokalne samouprave sa načelnikom Braničevskog upravnog okruga Aleksandrom Đokićem. Razmatrana je problematika vezana za saradnju opštine i drugih nivoa vlasti kao i Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Republika.

Na kraju sastanka, kome su prisustvovali i predsednik SO Kučevo Vladimir Stojanović kao i zamenica predsednika opštine Slavica Bulutić, kraće izjave su dali Janošević i Đokić :

„Izuzetno smo zadovoljni razumevanjem koje je za naše probleme iskazao načelnik Đokić“, rekao je prvi čovek grada na Peku.„ Ono što je najvažnije je da smo dogovorili zajednički pristup rešavanja pojedinih problema sa kojima se mi, kao lokalna samouprava, susrećemo“.

„Opština Kučevo može da očekuje svaku vrstu pomoći i angažovanja svih naših resursa u bržem i adekvatnijem anuliranju pojedinih problema koje ima na ovom polju“, izjavio je načelnik Braničevskog upravnog okruga Aleksandar Đokić. „Takođe, naš zadatak će biti i da omogućimo što lakši pristup IPA fondovima za vašu opštinu“.

KOMENTARIŠI