Vandalizam i nasilje nisu sastavni deo politike i sada je svima jasno, da je cilj organizatora protesta u Beogradu nasilno preuzimanje vlasti mimo volje građana Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevca najoštrije osuđuje rušenje centra Beograda, napad na Gradsku kuću u Novom Sadu , napad na policijsku stanicu u Kragujevcu i pokušaj linča pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi s eu saopštenju za medije.

Apsolutno je jasno da su ovi kukavički napadi politički instruisani od Đilasa, Noga i ostalih političara iz takozvanog Saveza za Srbiju, oni su svojim nasrtajima na Narodnu skupštinu Republike Srbije pokušali da izvedu državni udar. Ovakvu klimu u Srbiji izazivaju gubitnici izbora od 21.juna, na kojima je apsolutnu pobedu odnela Srpska napredna stranka predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, navodi se.

Predstavnici takozvanog Saveza za Srbiju (ispravniji naziv je Savez protiv Srbije), kako piše u saopštenju, obmanuli su građane da se okupljaju u periodu kada se Srbija suočava sa pretnjom od korona virusa i kada nam predstoje teški razgovori o Kosovu i Metohiji, sve sa namerom da destabilizuju zemlju, u skladu sa njihovom politikom da kad je Srbiji gore, njima je bolje, dodaje se.

Vandalizam, divljanje huligana, napadi na policiju, rušenje i paljenje Beograda i Novog Sada kao međusobni sukobi politički propalih pripadnika opozicije njihov su odraz u ogledalu. Sigurni smo da građani Srbije ne odobravaju nemile događaje kojima smo bili svedoci i da se svakodnevno svojim napornim radom zajedno sa nama bore za bolju i uređenu Srbiju, stoji u saopštenju za medije Srpske napredne stranke Požarevca.

KOMENTARIŠI