Divljanje huligana u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, napadi na policiju i nasilan ulazak u Narodnu Skupštinu Republike Srbije još jedan su pokazatelj neodgovorne i nasilne politike potpuno poraženih pripadnika opozicije, navodi se u saopštenju koje je prosleđeno medijima.

Na nedavnim izborima zajedno sa njima propale su i njihove ideje usmerene na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije i radikalna ideologija. Sada su pokušali da na silu, mimo izborne volje građana izvrše državni udar i preuzmu Narodnu Skupštinu, navodi se.

Siguran sam da građani Srbije to nikada neće podržati, i da oni i sami znaju da nam je u trenucima kada se suočavamo sa pretnjom od korona virusa, kao i teškim pregovorima o Kosovu i Metohiji neophodno jedinstvo i stabilnost. Srbija neće pokleknuti pred huliganima i nastaviće sigurnim putem napred sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predaja nikada nije bila opcija, dodaje se u saopštenju.

1 KOMENTAR

  1. hehe…kada radikal govori o radikalnoj ideologiji i pripisuje je nekome drugom…a za batinase ce da odgovarate kad-tad…

KOMENTARIŠI