Sparno i nestabilno u Požarevcu, izdato narandžasto upozorenje

Sparno i nestabilno u Požarevcu, izdato narandžasto upozorenje

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji, uz kratkotrajnu pojavu grada i jakog vetra u zoni padavina. Suvo vreme će se zadržati na severozapadu zemlje.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 26 do 30 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Požarevcu promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima. U pojedinim delovima grada mogući su i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 17, a najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, toplo i nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji, uz grad i jak vetar u zoni padavina, naročito posle podne, uveče i u toku noći ka petku.

U petak pretežno oblačno i hladnije. Padavine će u toku dana oslabiti, a do večeri i prestati, uz delimično razvedravanje.

Od subote ponovo toplije uz sunčane intervale, a prolazna naoblačenja sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom se očekuju u nedelju, kao i u noći između utorka i srede.

KOMENTARIŠI