Sportski centar Požarevac – 37 godina od osnivanja

Sportski centar Požarevac – 37 godina od osnivanja

Foto: Urban City / B.P.

-Već 37 godina, Sportski centar Požarevac pomaže rekreativcima da se bave sportom, kao i klubovima da u svojim takmičenjima postižu zapažene rezultate, navodi se u saopštenju za medije.

-Pamte svodovi Hale sportova neke sjajne utakmice i takmičenja međunarodnog karaktera koje su se odigrale pod njima, poput gostovanja državnih reprezentacija u košarci, odbojci, futsalu, stonom tenisu… Takođe, imali su i klubovi svetlih trenutaka i uzbudljivih utakmica koje su prikazale sport u njegovom najlepšem svetlu, dodaje se.

foto: Urban City / arhiva

-Ovog 1. aprila, Javna ustanova Sportski centar Požarevac proslavlja 37 godina postojanja, naravno daleko skromnije nego što je to bio slučaj proteklih godina. Usled epidemije virusa korone, ovogodišnje obeležavanje proćiće bez nekog posebnog programa, protokola i sportskih prilika, ali ne i bez podsećanja šta je ova kuća donela požarevaćkom sportu i sportistima.

Foto: Urban City

– Mere koje su donešene za suzbijanje kovida svakako su mnogo pogodile sportski sektor, gde se već godinu dana utakmice igraju bez publike, a rekreativni sport upražnjava u veoma redukovanom režimu.

MARIJA TRNAVAC, Foto: Urban City

Uprkos tome, pred nama su planovi i realizacije novih projekata i oni su naši vodiči u budućnost kojoj se radujemo u onolikoj meri koja će biti dovoljna da svakom našem korisniku uz dobrodošlicu pružimo najbolje uslove da stekne i očuva dobro zdravlje i postigne najbolje sportske rezultate. – kazala je vd direktora JU SC Požarevac, Marija Trnavac, povodom ovog značajnog jubileja.

-Iskazujemo zahvalnost svom osnivaču, Gradu Požarevcu, što je u proteklih nekoliko godina mnogo uložio u Sportski centar, i sada je ponovo jedan od najlepših i najfunkcionalnijih među sportskim centrima u Srbiji. Ova nezvanična titula je utoliko vrednija kada se zna da je požarevački Sportski centar još malo pa četrdesetogodišnjak, dodaje se u saopštenju.

Foto: Urban City // Ilustracija

Ova kuća ima uzbudljive planove za budućnost, koji uključuju kako rekonstrukciju postojećih kapaciteta, tako i formiranje novih sadržaja i objekata. Godine iza nas su pokazale da, iako sa malim brojem zaposlenih, ovaj sportski centar uspeva da održi visoki nivo kvaliteta usluga, pa shodno tome ostaje uverenje da će se zacrtani planovi i ostvariti, zaključuje se u saopštenju za medije.

KOMENTARIŠI