Srpska napredna stranka na Tašmajdanu proslavila 9. rođendan

Srpska napredna stranka na Tašmajdanu proslavila 9. rođendan

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas devet godina postojanja skupom na beogradskom stadionu Tašmajdan, a lider te stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija značajno bolja zemlja nego što je bila pre pet godina i poručio da želi ubedljivu pobedu u Beogradu.

“Devet godina – posvećenosti – energija – rezultata” slogan je pod kojim je održana proslava, a na govornici je sve bilo u znaku broja devet.

– Pobedite u Beogradu ubedljivo, baš zato što misle da su već pobedili, pobedite radom, a ne lažima i kradjama – rekao je Vučić u Beogradu okupljenima na proslavi i istakao da je rezultat njegovih protivnika nula i nazvao ih gubitnicima.

– Oni nisu toliko puta otišli na posao u Beogradu, koliko sam ja fabrika otvorio, o kilometrima puta da ne govorim i nemojte da ih mrzite, ne odgovarajte mržnjom, već radom i budite neustrašivi jer imate rezultate – rekao je Vučić.

On je istakao da je SNS snagu i veličinu izgradila na pobedama, ali i na porazima iz kojim je učila i menjala se.

– Pobeđujte, ali radite, menjajte se, učite – poručio je Vučič okupljenima.

Dodao je da članovi njegove stranke treba da čuvaju mir i stabilnost zemlje koja je, kako je rekao, stekla ogroman ugled u svetu.

– Srbija je zemlja koja ima svoje ime i prezime, ima svoje Ja i niko ne može da je natera da zamrzi svoje prijatelje – rekao je Vučić.

Proslavi su prisustvovali najviši državni i funkcioneri SNS: Maja Gojković, Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Goran Knežević, Zoran Đorđević, Zlatibor Lončar, Nela Kuburović, potpredsednici Milenko Jovanov, Miloš Vučević, Marija Obradović…

Tu su bili i predstavnici koalicionih partnera, Aleksandar Vulin, Dragan Marković Palma, Rasim Ljajić, Nenad Popović, a ima i poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života, glumci Lazar Ristovski, automobilista Dušan Borković, teniski trener Bogdan Obradović, Veselin Šljivančanin…

SNS je osnovana u oktobru 2008. godine mesec dana pošto se iz Srpske radikalne stranke (SRS) izdvojila frakcija okupljena oko Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

KOMENTARIŠI