PODELI

“Devet godina – posvećenosti – energija – rezultata” slogan je pod kojim je održana proslava, a na govornici je sve bilo u znaku broja devet.

– Pobedite u Beogradu ubedljivo, baš zato što misle da su već pobedili, pobedite radom, a ne lažima i kradjama – rekao je Vučić u Beogradu okupljenima na proslavi i istakao da je rezultat njegovih protivnika nula i nazvao ih gubitnicima.

– Oni nisu toliko puta otišli na posao u Beogradu, koliko sam ja fabrika otvorio, o kilometrima puta da ne govorim i nemojte da ih mrzite, ne odgovarajte mržnjom, već radom i budite neustrašivi jer imate rezultate – rekao je Vučić.

On je istakao da je SNS snagu i veličinu izgradila na pobedama, ali i na porazima iz kojim je učila i menjala se.

– Pobeđujte, ali radite, menjajte se, učite – poručio je Vučič okupljenima.

Dodao je da članovi njegove stranke treba da čuvaju mir i stabilnost zemlje koja je, kako je rekao, stekla ogroman ugled u svetu.

– Srbija je zemlja koja ima svoje ime i prezime, ima svoje Ja i niko ne može da je natera da zamrzi svoje prijatelje – rekao je Vučić.

Proslavi su prisustvovali najviši državni i funkcioneri SNS: Maja Gojković, Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Goran Knežević, Zoran Đorđević, Zlatibor Lončar, Nela Kuburović, potpredsednici Milenko Jovanov, Miloš Vučević, Marija Obradović…

Tu su bili i predstavnici koalicionih partnera, Aleksandar Vulin, Dragan Marković Palma, Rasim Ljajić, Nenad Popović, a ima i poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života, glumci Lazar Ristovski, automobilista Dušan Borković, teniski trener Bogdan Obradović, Veselin Šljivančanin…

SNS je osnovana u oktobru 2008. godine mesec dana pošto se iz Srpske radikalne stranke (SRS) izdvojila frakcija okupljena oko Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

KOMENTARIŠI