Foto: Urban City / I.P.

Stranka Slobode i pravde u Požarevcu prosledila je medijima saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

-Pre više od mesec dana započeti su radovi na rekonstrukciji trotoara u ulicama Moše Pijade i ulici Voje Dulića. Nakon uklanjanja postojeće i postavljanja nove podloge radovi su stali, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac.

-Iako na mestu izvođenja radova nema tabli koje bi označile ko je izvođač radova a ko investitor, te koliko će radovi na ovim izuzetno prometnim saobraćajnicama trajati, ipak smo očekivali da se isti u nekom primerenom roku izvedu. Ali izgleda da ni to nije moguće, jer već dvadeset dana na ovim gradilištima izvođača radova nema. Nestali su bez traga i niko ne zna kada će se vratiti i završiti započeto, dodaje se.

Foto: Urban City / I.P.

-Pored toga što u Požarevcu nema nijedne kapitalne investicije već devet godina iako je budžet grada narastao na iznos od preko 40 miliona evra, očigledno je da nema kapaciteta, ni da se najobičniji trotoari izgrade. Zato smo prinuđeni da postavljamo pitanja gradonačelniku koji je odgovoran za ovakvo stanje. Gradonačelniče, znate li ko su izvođači radova? Gde su nestali i zašto ne rade svoj posao? Da li izvođač radova uopšte raspolaže dovoljnim brojem prijavljenih radnika? Ako iz nekog razloga ne možete Vi, dajte nalog svojim službama da ih nađu i vrate na gradilište kako bi završili započeto. Vlasnici prodavnica i građani zbog ovakvog nemara trpe štetu!, zaključuje se u saopštenju za javnost ove stranke.

KOMENTARIŠI