Foto: Pixabay / ilustracija

Kako se kraj godine bliži, tako praznična euforija počinje uveliko da se širi gradom. Već u novembru sa uključivanjem prve novogodišnje rasvete i prvim popijenim kuvanim vinom može se naslutiti prijatna prazniča atmosfera i uzbuđenje usled predstojećih praznika.

Istovremeno, ljudi počinju da se pitaju:

  • Šta pokloniti dragim osobama za novogodišnje i božićne praznike?

Postoje dve grupe ljudi:

  • oni koji su početkom decembra već kupili i spakovali sve poklone i;
  • oni koji će 31. popodne juriti po gradu i pokušavati da pronađu pogodan poklon u zadnji čas.

Kojoj god grupi da pripadate, sigurni smo da vam je bar nekad ponestalo ideja za originalne poklone i da će vam naša lista predloga biti od koristi!

#1 Najlepši poklon za devojku ili ženu – kvalitetan donji veš

Ako kupujete poklon za pripadnicu lepšeg pola koja vam je veoma bliska, možete se odlučite za kvalitetan donji veš. Istražite Extreme Intimo ponudu i odaberite neki od mnogih elegantnih i zavodljivih kompleta iz ponude da poklonite svojoj izabranici. Sigurni smo da će se oduševiti neočekivanim izborom poklona.

Osim za donji veš, možete se odlučiti i za neku mekanu zimsku pidžamu ili praktičnu sportsku garderobu za svaki dan.

Šta god da odaberete, nećete pogrešiti!

U slučaju da ne znate koju veličinu vaša dama nosi, a želite da poklon bude iznenađenje, najbolje je krišom zaviriti u njen ormar kada budete mogli. Ako za to nemate priliku, ili je vaša devojka/žena izbirljiva kada su pokloni u pitanju, recite joj da je vodite u šoping i zajedno ga odaberite!

#2 Poklon za muža ili dečka u vidu gedžeta – spoj lepog i korisnog

Ako vaš dečko voli da ide u korak sa trendovima i zaljubljenik je u tehnologiju, znate šta vam je činiti. Raspitajte se šta još uvek nema od pametnih gedžeta i kada saznate čemu bi se najviše obradovao – pravac u prodavnicu elektronske opreme!

Pokloni poput bežičnih slušalica ili pametnog sata uvek su dobra opcija!

Ako vam je budžet nešto veći, a vaš muškarac po prirodi kreativna osoba, možete se odlučiti za 3D štampač. U pitanju je veoma originalan i neočekivan poklon kom će se sigurno obradovati.

#3 Poklon za roditelje – korisni kućni aparat biran s ljubavlju

Ako vaši roditelji žive zajedno, ima smisla pokloniti im zajednički poklon koji će biti koristan za oboje.

Mali kućni aparati su uvek dobar izbor kada su pokloni za roditelje u pitanju. Ukoliko znate da je vaša mama veliki ljubitelj kafe, možete je za praznike obradovati aparatom za kafu!

Sigurni smo da će biti oduševljena!

Isto tako možete kupiti praktične kućne uređaje poput masažera za stopala, blendera, roomba usisivača ili univerzalne šrafilice. Poslednjem poklonu će se tata posebno obradovati.

#4 Poklon za brata ili sestru – s patikama ne možete omašiti

Braća i sestre su osobe koje veoma dobro poznajete, te znate kakav stil odevanja vole, njihove omiljene boje, a uglavnom i koju veličinu obuće nose.

Ukoliko ste se složili sa prethodnom rečenicom, vaš originalni novogodišnji poklon za brata ili sestru mogu biti upravo patike.

Na osnovu toga kakav stil imaju, da li su u slobodno vreme fizički aktivni i trče, igraju fudbal, posećuju teretanu ili su možda više opušteni tipovi koji vole lifestyle patike za svaki dan, odlučićete se za savršeni model.

#5 Poklon za kolegu s posla – mali znak pažnje koji mnogo znači

Pronalaženje originalnog poklona za kolegu može biti izazovno ukoliko ga ne poznajete dovoljno dobro.

U tom slučaju trebalo bi se odlučiti za nešto univerzalno sa čim se ne može pogrešiti, kao što je boca kvalitetnog viskija i set čaša, ukras za jelku ili zabavna društvena igra.

Naravno, što bolje poznajete kolegu to će vam biti lakše da odaberete poklon. Na primer, ako znate da je planirao odlazak na skojanje ove zime, možete mu pokloniti kapu ili rukavice, a ako ste čuli da mu je kuvanje hobi, kecelja sa zabavnim natpisom ili kuvarska kapa su dobar izbor!

#6 Poklon za dete – sa slatkišima i igračkama nema greške

Poznato je da naši najmlađi najviše uživaju u prazničnim čarolijama.

Nova godina i Božić mnogima su ostale najlepše uspomene iz detinjstva duboko urezane u sećanje – raspust, sankanje, kolači, crtani filmovi i rano ustajanje i šunjanje do jelke kako bismo saznali kakve smo poklone dobili.

Na roditeljima je veoma težak zadatak da svake godine nadmaše poklone od prethodne jer su dečija očekivanja velika.

Naš savet za izbor dečijih poklona za Novu godinu je da izaberete ono o čemu vam je dete sa ushićenjem pričalo prethodnih meseci. Na primer, ako znate da ima novi omiljeni crtani film, možete mu pokloniti igračku sa likom iz tog filma.

Osim sa igračkama, nikad ne možete omašiti ni sa odećom i slatkišima kada su mališani u pitanju.

Nadamo se da su vam naši predlozi novogodišnjih poklona pomogli da odaberete čime ćete obradovati najmilije ove godine. Srećni praznici!

1 KOMENTAR

  1. Za mukarce, roditelja, muža, dečka, brata, najbolji mogući poklon je alat, bor mašina je još i najbolja. Ne mora da bude majstor, svako će se oduševiti.

KOMENTARIŠI