Stiže naoblačenje sa kišom i pad temperature

Stiže naoblačenje sa kišom i pad temperature

Foto: Urban City / A.K.

U Srbiji se očekuje naoblačenje sa slabom kišom pre podne na zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro ponegde slab mraz i magla. Jutarnja temperatura od minus dva do šest stepeni, najviša od devet do 15 stepeni. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni posle podne i noću severni.

U Požarevcu naoblačenje, posle podne i noću slaba kiša. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne i noću severni. Najniža temperatura šest, najviša 11 stepeni.

U Srbiji će u utorak biti oblačno i hladnije, mestimično sa slabom kišom uglavnom pre podne, u višim planinskim predelima sa slabim snegom. Na krajnjem severu posle podne očekuje se delimično razvedravanje.

U sredu oblačno, hladno i uglavnom suvo. U četvrtak delimično sunčano i malo toplije, u košavskom području vetrovito. Od petka oblačno sa kišom mestimično.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 22. novembar 2021:

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na osobe sa disajnim i cerebrovaskularnim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa, bolovi u mišićima i promenlјivo raspoloženje.

KOMENTARIŠI