Japanski novinar koji se bavi tehnologijom, Zenđi Nišikava, rekao je u svojoj najnovijoj emisiji da će uskoro objaviti “ogromnu vest”. Ova vest bi trebalo da bude na nivou prošlogodišnje ekskluzive za najavu konzole PlayStation 5, objasnio je.

Nišikava piše redovnu kolumnu o tehnologiji u jednom časopisu, a kako je u svojoj YouTube emisiji rekao, 4. juna očekuje nas “revolucionarna vest koja će uzbuditi čiavu gejming industriju”.

“Pripremam veliku vest… To je svetska premijera i ekskluziva. Prošle godine, Wired je ekskluzivno objavio vest o konzoli PlayStation 5, zar ne? Drugi mediji nisu. Ova će biti na tom nivou. Povezao sam se sa izvršnim direktorom jedne kompanije, a radi se o revolucionarnoj stvari”, rekao je Nišikava.

On je, malo kasnije, spomenuo kompaniju Sega, a činilo se kao da mu je ime izletelo. Međutim, nije se previše zabrinuo zbog toga.

Nakon što je u komentarima neko obratio pažnju na to, Nišikava je odgovorio “Jesam li rekao Sega? Onda je u pitanju Sega”. Osim toga, Nišikava je rekao i da se ne radi o Dreamcast 2 konzoli.

Ne možemo baš biti sigurni o čemu se ovde radi. Međutim, moramo da imamo na umu to da se 3. juna obeležava 60 godina od postojanja Sega kompanije, što znači da bi smo negde tog datuma i mogli da očekujemo neke vesti.

Video-snimak njegove emisije kaže možete ovde da pogledate, mada je na japanskom. Na 2:07:41 gde počinje priča o novoj vesti.

KOMENTARIŠI