Sutra hladno jutro, tokom dana i do 25 stepeni

Sutra hladno jutro, tokom dana i do 25 stepeni

Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije. Uveče na severu i zapadu, tokom noći i u centralnim krajevima doći će do naoblačenja sa kišom

Foto: P. Jovanović

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama na jugu i jugozapadu zemlje sa kratkotrajnom maglom.

Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije. Uveče na severu i zapadu, tokom noći i u centralnim krajevima doći će do naoblačenja sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak južni i jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 10 C, najviša od 20 do 25 C.

U Požarevcu će, posle hladnog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom
noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko 10 C, najviša oko 25 C. Tokom noći naoblačenje, povremeno sa kišom.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu će biti hladnije, uz prestanak padavina i delimično razvedravanje, pre podne na severu i zapadu, po podne i u ostalim krajevima.

U četvrtak pretezno sunčano i malo toplije. U petak pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima novo naoblačenje sa kišom. Zatim hladnije, u subotu i nedelju pretežno, a početkom sedmice promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

KOMENTARIŠI