The Killers su krenuli na turneju u okviru koje će u Evropi imati tek nekoliko koncerata. Publika Exita našla se na njihovom probranom spisku ovog leta, a dobra najava onog što ćemo slušati stiže nakon njihova prva dva nastupa.

Naime, set lista je već tu i do sada su menjali redosled pesama koje izvode. Na oba dosadašnja nastupa izvodili su novu numeru “The Man”. Ono što je odlična vest je to da je sastav iz Las Vegasa na spisak pesama uključio sve svoje hitove ne želeći da razočaraju svoje fanove.

foto: EXIT / Universal Music
foto: EXIT / Universal Music

Koncert su počinjali sa odličnim hitom “Spaceman” dok su za nastup u Atini izabrali verovatno svoj najveći hit “Mr. Brightside”. Tu je i pesma koja ih je zapravo i probila – “Somebody Told Me”, nižu se ostale njihove prepoznatljive stvari poput “All These Things That I’ve Done”, ali i obrada “Shadowplay”, pesme čuvenog sastava Joy Division.

Za kraj bis sa nezaobilaznim “Shot at the Night” i “When You Were Young”. Evo i celog spiska, samo kao naznaka kakv nas spektakl čeka 5. jula u Novom Sadu na glavnoj bini Exita!

Human

Spaceman

Somebody Told Me

The Way It Was

Smile Like You Mean It

The Man

Bling (Confession of a King)

Shadowplay    (Joy Division cover)

Jenny Was a Friend of Mine

Glamorous Indie Rock & Roll

For Reasons Unknown

A Dustland Fairytale

Read My Mind

Runaways

All These Things That I’ve Done

BIS:

Shot at the Night

When You Were Young

Mr. Brightside

KOMENTARIŠI