Tehno diva Monika Kruse u „Hangaru“ 9. novembra

Tehno diva Monika Kruse u „Hangaru“ 9. novembra

Di-džej, producent i vlasnica izdavačke kuće „Terminal M“, Monika Kruse, nastupiće u petak 9. novembra u Hangaru u Luci Beograd

Di-džej, producent i vlasnica izdavačke kuće „Terminal M“, Monika Kruse, nastupiće u petak 9. novembra u Hangaru u Luci Beograd. Te večeri, podršku će joj pružiti Ilija Đoković, jedno od najaktuelnijih i najtraženijih imena domaće tehno scene, kao i di-džej dvojac „Paragon”.

Monika Kruse je dugogodišnji sinonim za tehno. Nakon 25 godina uspešne karijere i dalje se smatra jednim od najbitnijih i najvećih nemačkih di-džej imena na svetskoj elektronskoj sceni.

Dugogodišnje prisustvo u elektronskoj muzici potvrda je velikog talenta, posvećenosti i di-džej veština. Još u ranom detinjstvu počela je da svira klavir, te je ljubav prema muzici s godinama rasla.

Njena pozamašna kolekcija ploča sadrži razne muzičke žanrove poput fanka, soula, hip-hopa i hausa, koji su obeležili početak njene karijere, sve dok do nje nisu dospeo tvrđi zvuk Čikaga i Detroita, koji je očarao i zauvek pridobio.

Iako je dugi niz godina na sceni, njena muzika konstantno zadobija novu publiku i privlači mlađe generacije, zbog čega je čest gost velikih svetskih festivala i kultnih klubova.

Uprkos tome što je već četvrt veka na sceni, ova Nemica i dalje ima jasnu viziju muzike i zato njeni nastupi često odvode u bezvremensko putovanje zvukom. Kvalitet od kojeg ne odustaje i savršeno miksovanje učinili su je jednim od najtraženijih di-džejeva.

Ulaznice su u prodaji na svim „Eventim“ i „Gigstiks“ prodajnim mestima po ceni od 890 i 1.490 dinara.

 

KOMENTARIŠI