Težak poraz Požarevljanki

Težak poraz Požarevljanki

Prema rečima fudbalerke Sloge, Ane Gajović bilo je veoma teško za igru u smislu vremenskih uslova

Fudbalerke Sloge 036 savladale su u četvrtak ekipu Požarevca rezulatom 5:1 na domaćem terenu, stadionu Hajduka u Jarčujaku.

“Veoma dobra i kvalitetna utakmica sa dosta šansi i sa jedne, i sa druge strane. Dakle, potpuno otvoren susret u kome je moja ekipa pokazala veliku želju za pobedom što se moglo videti već od prvog minuta kada smo napali ekipu Požarevca. Na njihovoj polovini terena smo tako stvorili nekoliko dobrih šansi od kojih smo dve pretvorili u pogotke i tako stekli veliku prednost na samom početku utakmice koju smo do kraja meča uspeli da održimo”, izjavio je na konferenciji za novinare trener Kraljevčanki, Dejan Đilas.

Prema rečima fudbalerke Sloge, Ane Gajović bilo je veoma teško za igru u smislu vremenskih uslova.

“Iako je bilo tako mi smo dale maksimum na terenu i potpuno zasluženo pobedile čime smo prekinule niz od tri remija”, kazala je ona.

“Slažem se Anom. Veoma teško vreme za igru, međutim, bez obzira na to mismo odigrale onako kako smo se dogovarale i pripremale na poslednja dva treninga. Ovo je prvi put da posle četiri vezane utakmice protiv Požarevca slavimo ubedljivim rezultatom”, istakla je Jovana Paunović.

KOMENTARIŠI