Tinejdžerke iz Požarevca Anđela i Nađa i “Muđa” iz Drmna jako dobro...

Tinejdžerke iz Požarevca Anđela i Nađa i “Muđa” iz Drmna jako dobro zarađuju od svog YouTube kanala! Pogledajte cifru

Sajt socialblade.com služi za statistiku Jutjub kanala i drugih društvenih mreža. Na njemu smo istražili koliko zarađuju klinci koji u Srbiji jako dobro žive od svojih Jutjub kanala.

Dve tinejdžerke iz Požarevca, Anđela i Nađa žive u Parizu i za nekoliko meseci su pokorile balkansku Jutjub zajednicu. Na svom kanalu imaju 249.000 pratilaca.

Šta rade?

Teško je opisati. Oblače 100 majica, postavljaju različite izazove, pokazuju šta sve mogu da urade bez ruku, uzdržavaju se od zevanja, ispunjavaju “komplikovane” zadatke. Šta god da mislite, njih dve su sudeći po sajtu socialblade.com za sedam dana imale preko 13 miliona pregleda, mesečno od svojih videa zarade od 3.500 dolara, a godišnje od Jutjuba inkasiraju od 41.600 dolara.

Za Muđu znaju svi gejmeri. Pravo ime mu je Stefan Vuksanović, i iz sela Drmno je kod Kostolca. Jutjub klipove je počeo da pravi s 15 godina, kači snimke svojih gejmerskih avantura, a svi ga znaju po rečenici kojom počinje svaki klip – Pozdrav svima ljudi Muđa ovde. U vezi je sa “kolegnicom” Janom Dačović. Muđa je u svoj “biznis” uključio i svog oca Sašu Vuksanovića Ćaleta.

https://youtu.be/FklYoVsutcg

Njegove klipove je za sedam dana pogledalo preko 17 miliona ljudi, a prati ga preko 798.000 sabskrajbera. Mesečno Muđa i Ćale od Jutjuba zarade od 4.500, a godišnje od 53.700 dolara.

*Izvor podataka o zarađenim sumama su sa sajta Social Blade.

KOMENTARIŠI