Treći “STRIKA FEST” u subotu 21. decembra u Požarevcu

Treći “STRIKA FEST” u subotu 21. decembra u Požarevcu

Treće po redu izdanje sada već tradicionalnog festivala stripa i karikature “STRIKA FEST”, održaće se u subotu, 21. decembra u organizaciji udruženja “Kreativna oštrica” iz Požarevca, a po projektu koji finansira Grad Požarevac dodelom sredstava za projekte u kulturi.

“Izuzetna posećenost prethodnih izdanja festivala daje nam snagu da se konstantno trudimo da ova manifestacija raste iz godine u godinu. Ove godine očekujte gostovanje velikana domaćeg stripa i karikatura, kako strip crtača i karikaturista, tako i scenarista i izdavača. Posetioci festivala će biti u prilici da nabave izdanja izdavačkih kuća kao što su KOMIKO, Besna kobila, System Comics, FORMA B – Serbia, Veseli četvrtak, ali i da razmene stara izdanja u okviru berze stripova”, kažu organizatori.

Od crtača posetioci će imati priliku da upoznaju Željka Paheka, Mikicu Ivanovića, Mišu Radič Mijatovića, Nebojšu Đurana, Dragišu Krčmarevića i mnoge druge… U okviru festivala biće održane i radionice stripa i karikature za sve zainteresovane polaznike.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

KOMENTARIŠI