Tribina “Vodim ljubav, vodim računa” o reproduktivnom zdravlju mladih

Tribina “Vodim ljubav, vodim računa” o reproduktivnom zdravlju mladih

U subotu 18. februara, na početku Starog korzoa, kod kružnog toka, članice Saveta za rodnu ravnopravnost Skupštine Grada Požarevca od 9 do 13 časova delile su propagadni materijal vezan za tribinu o reproduktivnom zdravlju mladih pod nazivom „Vodim ljubav, vodim računa“.

Jelena Nikolić, predsednica saveta za ravnopravnost polova se prisutnim predstavnicima medija obratila povodom održavanja tribine na Starom korzou:

“Tribina je vezana za reproduktivno zdravlje mladih pod nazivom “Vodim ljubav, vodim računa”. Obzirom da je reproduktivno zdravlje i briga o reproduktivnom zdravlju kreću od rođenja, a pogotovo taj problem u periodu mladalaštva kada se dešavaju sve te promene u organizmu i upoznavanje sa spoljnim svetom i ta komunikacija sa ljudima mislim da je mladalaštvo u baš nekom većem problemu, tako da treba biti što više informisan i iz tog razloga smo pozvali kvalitetne i eminentne stručnjake među kojima će biti dr Šana Stević, zatim Valentina Stanković, Milan Stanković, Sanja Novaković i Tatjana Rajić.”

Tribina je najavljena danas u centru grada podelom flajera mladim Požarevljanima, a biće održana u Centru za kulturu u sredu 22. februara sa početkom u 19 sati.

KOMENTARIŠI