Tužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj “Palma”

Tužilaštvo u Jagodini pokrenulo slučaj “Palma”

Foto: Urban City / B.P.

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom tvrdnji Marinike Tepić na račun predsednika Skupštine opštine Jagodine i lider JS Dragana Markoviće Palme ali i još nekih osoba, za podvođenje žena.

Predmet je formiran i na osnovu zahteva, koji je danas podneo Tužilaštvu Marković, za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa konferencije Marinike Tepić.

Viši javni tužilac Radoslav Vučković potvrdio je za RTS da je dat nalog policiji za prikupljanje svih potrebnih obaveštenja, nakon čega će biti odlučeno da li je eventualno izvršeno neko krivično delo.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepićeva iznela je optužbe na računMarkovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Na konferenciji za novinare u sedištu SSP-a je emitovan i snimak navodnog svedočenja muškarca čiji je identitet zaštićen i lik zamagljen, a koji tvrdi da je upućen u te slučajeve.

Marinika Tepić je rekla da je to razlog da tužilaštvo reaguje, a da vlada padne, jer je, kako kaže, Marković deo vladajuće većine.

Marković je održao konferenciju za novinare na kojoj je čitav slučaj nazvao izmišljotinom.

Odbacio optužbe i naveo da tužilaštvo ne mora da “troši papir za pozive”, jer će sam otići da kaže da je Tepić izrekla “užasne laži”.

KOMENTARIŠI