U petak zvanična najava dešavanja 56. LjKI, ko otvara igre?

U petak zvanična najava dešavanja 56. LjKI, ko otvara igre?

Foto: Urban City

U petak, 30. avgusta u 18 časova svečanim defileom počeće 56. Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu.

Podsećamo, od 2017. godine ova tradicionalna manifestacija je pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije koji je te godine i zvanično otvorio igre, dok je 2018. godine tu čast imao Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Republike Srbije.

Foto: Predsedništvo Srbije

Za sada nema zvaničnih informacija da li bi ove godine Aleksandar Vučić mogao da otvori 56. LjKI. Konferencija za medije povodom 56. LjKI zakazana je za petak u podne.

Što se pretaćeg programa tiče, Turistička organizacija Požarevca je tek juče na Facebook stranici objavila zvaničan program 56. LjKI. Po tom programu, u sredu, 28. avgusta nastupiće na centralnom trgu u Požarevcu Boris Petrović od 21 čas, odnosno Lexington bend od 22 časa. U četvrtak na trgu od 21h očekuje se nastup Požarevljanina Renata Henca, odnosno grupe Crvena jabuka od 22 časa.

Foto: TOGP

U petak od 21 čas zakazan je koncert Miloša Radovanovića, od 22 časa se očekuje vatromet, dok je po programu od 22.10h predviđen nastup Sergeja Ćetkovića.

Najveća zvezda, bar što se muzičkog programa tiče sigurno će za one koju ovu vrstu muzike vole biti Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena čiji se nastup očekuje od 22 časa. Pre nje od 21 čas nastupiće Stefan Živojinović. Novina ovih 56. Ljubičevskih konjičkih igara biće i prateći progami na stadionu malih sportova (dvorište Politehničke škole).

Otvaranje 55. Ljubičevskih konjičkih igara pogledajte na našem YouTube kanalu:

 

KOMENTARIŠI