U subotu drugi krug izvlačenja, pristiglo 8 miliona koverata

U subotu drugi krug izvlačenja, pristiglo 8 miliona koverata

Za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, čiji drugi krug izvlačenja počinje sutra u 17.55 na prvom programu RTS, pristiglo je 7,9 miliona koverata, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, a sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, navedeno je u saopštenju.

Biće dodeljeno pet automobila „fijat 500L“ i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

KOMENTARIŠI