Tinejdžer je ocu naneo teške telesne povrede.

Austrijska policija privela je državljanina Srbije, mladića od 17 godina, rodom iz Požarevca, zbog sumnje da je brutalno u njihovom stanu u Beču bejzbol palicom pretukao oca i naneo mu teške telesne povrede.

Sve se desilo kada se pokvario ruter za internet konekciju u stanu  u kom su živeli, piše Blic. Prvo je počelo verbalnom raspravom oko neispravnog rutera, ali je svađa ubrzo kulminirala i pale su teške reči.

Svađa oko banalne stvari oca i sina uskoro se pretvorila u pravi obračun. Prema nezvaničnim informacijama, potreseni sin počeo je da viče na svog oca za koga je sumnjao da mu je dirao i pokvario Wi-Fi ruter. Navodno ga je napao da je to uradio namerno i pokvario mu aparat kako ovaj ne bi mogao da koristi internet.

Međutim, roditelj se toliko iznervirao da je dohvatio bejzbol palicu i svoje dete njome udario po desnoj ruci.

Da stvar bude još gora, ruka tinejdžera koju je palicom udario otac bila je u gipsu jer se dečak samo nekoliko dana pre toga povredio kada je pao. Iznerviran, sin je nasrnuo na oca. Sumnja se da mu je u naletu besa oteo bejzbol palicu i počeo besomučno da ga tuče po leđima i rukama. Tom prilikom, dečak je ocu naneo teške telesne povrede.

UKUĆANI SPREČILI VEĆU TRAGEDIJU

Dok je sin udarao oca, dotrčali su ostali ukućani koji su sprečili tragediju većih razmera i zaustavili dečaka. Pozvali su policiju, koja je ubrzo stigla i reagovala.

Odmah po dojavi, patrole austrijske policije došle su na lice mesta u stan državljana Srbije, koji se nalazi u naselju Per Albin Hanson. Dečak je odmah uhapšen, a njegov otac je zbrinut u lokalnoj bolnici.

Dečaku je izrečena i mera zabrane ulaska u stan. Ova porodica iz Požarevca više od 15 godina živi i radi u Beču.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI