Uhapšen vlasnik kafane: Konobaricu iz Požarevca terao na prostituciju pa je brutalno...

Uhapšen vlasnik kafane: Konobaricu iz Požarevca terao na prostituciju pa je brutalno pretukao

Foto: Pixabay // ilustracija

Goran S. iz Vlaškog Dola nedaleko od Požarevca uhapšen je krajem prošle nedelje zbog sumnje da je posredovao u vršenju prostitucije u slučaju jedne konobarice a potom ju je kad mu je tražila novac pretukao, saznaje “Blic”.

Prema informacijama koje poseduje ovaj list, Goranu S. u subotu je određen pritvor od 30 dana zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Ovaj slučaj otkriven je kada se u bolnicu javila žena, inače konobarica u jednom restoranu nedaleko od Požarevca, sa povredama po telu. Kako je utvrđeno, ona je pretučena, a kako se sumnja, upravo ju je pretukao osumnjičeni Goran S.

– Kako se sumnja, on je nju pretukao jer mu je tražila novac koji je zaradila od prostitucije – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Navodno, žena je radila u jednom restoranu gde je Goran S. vlasnik.

– Ona je konobarisala u tom lokalu. Međutim, vremenom ona je počela da upražnjava seksualne odnose s određenim gostima za novac. Navodno, Goran S. upoznao ju je sa svim tim muškarcima – kaže sagovornik „Blica“ upoznat sa slučajem.

Međutim, kako se saznaje, “poslovna saradnja” ovo dvoje ljudi vrlo brzo se raspala.

– On je navodno uzimao novac koji su njeni klijenti ostavljali za nju. Trebalo je da dele novac navodno, međutim on je uzimao veći procenat za sebe – objašnjava sagovornik.

Prema informacijama koje posedujemo, pre nekoliko dana konobarica je posle jednog od odnosa došla kod Gorana S. i tražila mu da joj da novac.

– Ona je insistirala da joj plati ono što je zaradila, međutim, on to nije želeo. Tu je krenulo komešanje, on je izvadio novac i dao joj manje nego što su se dogovorili. Ženu je izneriviralo to što joj uzima toliko novca te su počeli da se raspravljaju – objašnjava izvor “Blica”.

Rasprava je ubrzo potom kulminirala u fizički obračun.

– On je pretukao ženu zbog novca – dodaje sagovornik.

Pa ipak, kako saznajemo, konobarica koja se prostituisala nije želela da policiji i tužilaštvu ispriča šta se zaista desilo u lokalu u kojem radi.

– Ona nije htela da sarađuje u istrazi. Međutim, u slučaju postoje svedoci koji potvrđuju šta se zaista dešavalo u tom lokalu. Svi oni ukazali su na sukob između konobarice i Gorana S, kao i na to zašto je do njega došlo – objašnjava sagovornik.

– On je već nekoliko puta hapšen zbog ovog krivičnog dela, te je njegov dosije prepun prijava zbog prostitucije. Nijedno hapšenje i postupak nisu uticali na njega da se opameti i on se iznova i iznova u istragama pojavljivao kao posrednik u vršenju prostitucije u slučajevima različitih žena. Sve one su bile iz okoline njegovog kraja – zaključuje izvor “Blica” upoznat s istragom.

Preti mu pet godina zatvora i novčana kazna

Prema Krivičnom zakoniku, Goranu S. zbog posredovanja u vršenju prostitucije preti zatvorska kazna i do pet godina.

Naime, kako se navodi u Krivičnom zakoniku, onaj ko navodi ili podstiče drugog na prostituciju ili učestvuje u predaji nekog lica drugome radi vršenja prostitucije kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom.

KOMENTARIŠI