Foto: MUP video screenshot

Uhapšeni su V. S. i S. L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U. P. i M. P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji opština Zemun i Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena S. L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjičeni V. S. je napravio nalog na društvenoj mreži Instagram, koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe.

Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u “Beogradu na vodi” ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Za U. P.i M. P. raspisana je potraga.

KOMENTARIŠI