Unija žena GrO SNS održala tribinu o zdravlju

Unija žena GrO SNS održala tribinu o zdravlju

Photo: Urban City // A.K.

Da Kovid-19 u našoj zemlji uzima maha, svakodnevno smo svedoci. Ali, kako vreme odmiče, svakim danom o našem nevidljivom neprijatelju znamo sve više, što nam umnogome olakšava borbu sa ovim opakim virusom.

Photo: Urban City // A.K.

Ovom temom bavila se Unija žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac, koja je u stranačkim prostorijama organizovala tribinu sa temom: ”Kovid-19 – kako sačuvati zdravo srce”, a predavač na ovoj tribini i onaj ko je rado odgovarao na sva pitanja prisutnih pripadnica nežnijeg pola, bio je dr Goran Grujić, kardiolog Opšte bolnice Požarevac, koji je dao veliki doprinos svojim znanjem i iskustvom u borbi protiv ovog virusa kako u svom rodnom gradu, tako i u kovid bolnici u Batajnici, gde se leče ljudi sa teškim oboljenjima izazvanim zarazom Kovid-19.

Na ovoj tribini su svi prisutni mogli da čuju mnogo toga o samim simptomima bolesti, njenom ranom otkrivanju, načinu lečenja, o merama zaštite, ukratko o svemu što se nameće kao aktuelno u vezi virusa Kovid-19.

Photo: Urban City // A.K.

Da je Požarevac grad koji brine o svojim građanima pokazala je i ova tribina, a korodinatorka Unije žena, Biljana Ivković, pozvala je sve prisutne da se odazovu i na sledeću tribinu u utorak 27.decembra, koja će biti takođe posvećena Kovidu, a za temu će imati vakcinaciju u našoj zemlji.

KOMENTARIŠI