PODELI
Foto: Urban City // I.P.

Ovog jutra Urban City predstavlja drugi deo patrole od Požarevca do Budve. Polećemo!

Budva AS dolazak oko 09:20h /29.maj./

U tom trenutku na istoj bio je samo autobus kojim smo došli.

Sledeći izazov SMEŠTAJ

Smeštaji se kreću 5-300€ dnevno, možete se informisati kako na zvaničnim sajtovima za najam nekretnina, ali i preko društvenih mreža ili obraćanjem bilo kome oko stanice. Svi su izuzetno prijatni i ljubazni. Vožnja taksijem od Autobuske stanice do Starog grada košta oko 3€. S obzirom na to da je vožnja trajala par minuta imala sam priliku da popričam s njim, o trenutnim stanju i tome kako su preživeli proteklu godinu, zatvaranje granica i turista skoro uopšte. Stanje je bilo toliko jezivo da ni registraciju nije mogao da otplati , pa čak ni za najosnovnije dnevne potrepštine nisu imali, tako da ove godine biće borbe. Svi taksisti poštuju mere suzbijanja Covida, tako da se svakako unutar taksija obavezno nosi zaštitna maska.

Foto: Urban City // I.P.

Sam ulazak u Stari grad bio je čudan, ujedno setan, odavao je utisak da je sve spremno, ali ljudi još uvek nema dovoljno.

Sledeća stanica bio je Hostel (cene od 5-10€ po krevetu), u srcu starog Grada, divan, čist, sa preljubaznim osobljem koje sem klasične usluge nudi i obilazak turističkih atrakcija ali i prvu ponoć za kupovinu poklona, cveća, osnovnih stvari, preko frizera, kozmetičara, manikira, pedikira.

Foto: Urban City // I.P.

Vreme je trenutno i više nego prijatno, u potpunosti sunčano, 13:30 temperatura je 24 stepena, kupača ima, ležaljke na Ričardovoj rasporedjene su takodje dovoljno razuđeno.

Foto: Urban City // I.P.

More je mirno, a pogled nestvaran. Kafa se kreće od nekih 1.20 pa do 2€.

Foto: Urban City // I.P.

Pročitajte i prvi deo patrole ako ste propustili:

Urban City predstavlja: Patrola do Budve /1. deo/

 

KOMENTARIŠI